Välkommen till Malmö-Lunds vandrarlag

Malmö-Lunds vandrarlag – MLV 

Malmö-Lunds vandrarlag är en ideell förening som bildades 1942 med syfte att hjälpa och inspirera medmänniskor att komma ut och upptäcka naturen. Vi vill göra det möjligt att besöka lite udda platser, men glömmer inte de klassiska pärlorna i det skånska landskapet. Läs mer om våra turer under Program och Så här gör vi. Du hittar oss även på Facebook.

Bli medlem

Välkommen som medlem i vår förening! Medlemsavgiften för ett kalenderår är 150 kronor för vuxen och 75 kronor för junior (17 år eller yngre). Sätt in avgiften på bankgiro 5651-2536  och ange medlemsavgift. Glöm inte att skriva namn, adress, telefonnummer och e-postadress. För junior, ange även födelseår. Vi skickar helst vårt program via e-post, men kan göra undantag och skicka en utskrift om man inte har tillgång till dator. Ni kan även använda vårt swish 1234792933.

Styrelsen 

Vid föreningens årsmöte den 13 juni 2021 valdes följande personer till styrelsen för Malmö-Lunds vandrarlag:

Maria Johnsson, ordförande
Susan Vinnerljung, vice ordförande
Kirsi Ylioja, sekreterare
Marie-Louise Hansson, kassör
Olof Björnberg, färdledare
Marianne Nilsson, vice färdledare
Sonja Engelschman, klubbmästare
Maria Mörner, ledamot

Hantering av personuppgifter

Från 25 maj 2018 gäller en ny lag för hantering av personuppgifter (GDPR), som ställer större krav på att skydda personuppgifter. Medlemmarnas adressuppgifter sparas i ett Excelregister i en dator. När ditt medlemskap upphör raderas dina uppgifter. Vi har antivirusprogram, använder krypterade nätverk och daterar upp program fortlöpande.

Vi lägger ut bilder från vandringarna på Facebook. Om du inte vill vara med på bild meddelar du oss.

Varmt välkommen att dela upplevelser med oss i Malmö-Lunds vandrarlag!

Vill du veta mer och hittar inte informationen på hemsidan, kontakta oss.